استقبال علی سرتیپی از روند مثبت سی‌و‌هفتمین جشنواره فیلم فجر

«علی سرتیپی» تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما و مدیرعامل کمپانی فیلمیران با بیان اینکه از انتشار جدول نمایش فیلم‌های جشنواره فجر تعجب کرده است، گفت: اقدام صورت گرفته مثبت است ولی امیدوارم که روی فروش و استقبال از برخی فیلم‌ها تأثیر نگذارد. اما اینکه حق انتخاب را در اختیار مردم قرار دهیم بسیار خوب است.
این سینمادار بیان داشت: خوشبختانه هر سال شاهد بهبود شرایط و منظم‌تر شدن برگزاری جشنواره هستیم، امسال هم در معرفی فیلم‌ها، اعلام سالن‌های میزبان جشنواره و جدول نمایش فیلم‌ها زودتر اقدام شد که بسیار خوب بود و امیدواریم که این نظم تا پایان جشنواره هم ادامه داشته باشد، در تمام جهان اتفاقات خوب با نظم رخ می‌دهد.
«سرتیپی» در ادامه گفت: واگذاری درآمد حاصل از فروش فیلم‌ها به صاحبان آثار حاضر در جشنواره فجر اقدام پسندیده‌ای است و هرچقدر تماشاگر بیشتر باشد تهیه‌کنندگان نیز از آن سود می‌برند. همچنین تهیه‌کنندگان خیالی آسوده درباره نمایش عمومی فیلم‌ها دارند و درآمد مدنظر را کسب می‌کنند. این روند مثبت دیگری است که جشنواره امسال دنبال می‌کند.

پسندها...
بدون نظر!

نظر خود را به اشتراک بگزارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 4 =